23948sdkhjf

Leverandør til elektronikindustrien lukker

Overdrager loddepalletter, loddemasker og vapour phase til Mekan i Støvring

Efter 23 år som leverandør af loddepalletter til den danske elektronikindustri overdrager Prebotechs indehaver, Preben Borregaard, alle sine aktiviteter til Mekan i Støvring. 

- Prebotech lukkes helt og overdrager al aktivitet til Mekan. Udover loddepalletterne, der er den primære aktivitet, overtager vi også nogle enkelte handelsartikler inden for loddemaske og vapour phase, oplyser Mekans ejer, Per Milborg Pedersen, i en mail til Electronic Supply. 

Prebotech i Nærum og Mekan i Støvring har de seneste fem-seks år arbejdet sammen omkring en gruppe kunder, hvor Mekan har stået for design og dokumentation og Prebotech har stået for fremstilling af loddepalletter. Derfor var valget af, hvem der skulle overtage loddepalletterne, ikke svært for Preben Borregaard. 

- Med Mekan som den nye producent af loddepalletter, vil kunderne få en meget velkvalificeret leverandør, da Mekan også er dygtige til design og dokumentation, siger Preben Borregaard i en besked om overdragelsen.  

Vil være leverandør af alle mekanikopgaver i en elektronikproduktion
Mekan har investeret i nye maskiner og udstyr specielt til loddepalletteproduktion og ansat en ny medarbejder til at fremstille de mange palletter. Den første nye maskine bliver leveret i uge 38 og ventes klar sidst i september 

- I starten af oktober begynder vi at lave palletter, og Prebotech begynder at sende hans indkomne ordrer over til os. Prebotech vil stå som back-up i oktober/november hvis vi skulle løbe ind i problemer. I overdragelsen er også al teknisk know-how omkring palletter og materialer, forklarer Per Milborg. 

Overdragelsen fra sker glidende i september-oktober 2018 og der vil være et tæt samarbejde i overgangsfasen for at sikre leverance af loddepalletter. Overtagelsen betegnes som et skridt videre i nordjydernes ambition om at være leverandør af alle mekanikopgaver til alle områder og processer i en elektronikproduktion. 

Firmaet med adresse i Støvring syd for Aalborg har otte erfarne folk i en god blanding af maskinkonstruktører, finmekanikere og værktøjsmagere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064