23948sdkhjf

Kapitalfond køber Teracom

Agilitas, en paneuropæisk kapitalfond, underskrev mandag en aftale om at købe netværksoperatøren Teracom og Digital Radio Teracom, tilsammen Teracom Danmark. 

Det oplyser Teracom i en pressemeddelelse. 

- Vi ser frem til at samarbejde med ledelsen og støtte deres vision om at skabe den førende infrastruktur- og managed service-udbyder kommunikationsløsninger i et reguleret marked med høje adgangsbarrierer, siger Kevin Iermiin, investeringsdirektør hos Agilitas og kommende bestyrelsesmedlem i Teracom Danmark.

Teracom Danmark er totalleverandør af landsdækkende broadcast-netværk til både public service og kommercielle radio- og tv-stationer. Selskabet ejer og driver et landsdækkende netværk af mere end 34 høje sendemaster og 3.500 km fibernetværk, som forbinder deres datacentre, sendemaster, knudepunkter, programudbydere og andre netværksoperatører. 

Selskabet projekterer, etablerer og driver landsdækkende IP- og broadcast infrastruktur. Ligeledes har Teracom egen landsdækkende serviceorganisation og overvåger alle installationer i deres døgnbemandede Network Operation Center.

Teracom har tidligere været nævnt som en mulig byder, når kontrakten på det sikrede kommunikationsnetværk, de forskellige danske beredskabstjenester anvender, snart kommer i udbud.

Den endelige handel afhænger af en godkendelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094