23948sdkhjf

Teracom køber op – skal sikre nye IoT-kompetencer

Teracom, der er totalleverandør af det danske broadcastnetværk, har opkøbt Relacoms danske datterselskab. Det oplyser Teracom Danmark i en pressemeddelelse.

Relacom har mange års erfaring med konstruktion og installation af blandt andet mobil – og beredskabsnet, radiolinks og fibernet og skal blandt andet også være bidragende til, at etablere det kommende 5G mobilnet i Danmark. Med opkøbet tilføres Teracom yderligere kompetencer inden for design, installation og service af samfundskritiske netværk og IoT-teknologi.

- Relacoms kompetencer passer rigtig godt sammen med Teracoms nuværende infrastruktur af høje master og fibernetværk, og skal være med til at realisere de mange nye aktiviteter vi er i gang med, siger Martin Løbel, CEO i Teracom Danmark.

- Vi er fx lige nu godt i gang med rulle vores LoRaWAN IoT-net ud i hele Danmark, og forventer at det nu kan ske endnu hurtigere. Vi driver i dag både Kystradioen og Falcks kommunikationsnet, som begge er landsdækkende netværk, og tilkøbet af Relacom styrker vores muligheder for at påtage os flere opgaver med etablering og drift af beredskabsnetværk i Danmark, forklarer Teracoms danske direktør.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079