23948sdkhjf

ETK EMS ejer: Et resultat der overgår forventningerne

- Resultatet i det forgangne år har ikke kun levet op forventningerne - de har faktisk overgået dem lidt, siger partner og COO i ETK EMS, Torben Drejer.

Kommentaren falder på bagkant at regnskabet for 2017/18, som ETK EMS netop har offentliggjort.

Her fremgår det, at resultatet er steget fra 1,9 millioner euro til 2,3 millioner euro. Omregnet til danske kroner er det en stigning fra 14,2 millioner kroner til 17,2 millioner kroner.

Det fremgår af tal fra CVR.

- At resultatet blev lidt bedre end forventet skyldtes primært de danske afdelinger, hvor evnen til at byde nye kunder velkommen er lykkedes rigtig godt. Samtidig leverer ETK EMS i dag til kunder i mere end 15 lande og i nogle af disse, er væksten endnu højere end på det danske, siger Torben Drejer.

Han uddyber, at investeringslysten og produkt lanceringer generelt på elektronikmarkedet er meget stor hos både hos eksisterende kunder som helt nye start-up kunder.

Sidstnævnte har fået adgang til midler og finansiering som gør, at projekter og ideer som måske har været undervejs længe, nu virkelig er i gang med at blive realiseret.

- At vi har fået så stor del i den vækst, er faktisk resultatet af en strategisk beslutning som ligger 10 år tilbage, hvor vi etablerede et selvstændigt protype set-up hos ETK EMS, som udelukkende understøtter den del af forretningen, pointerer Torben Drejer.

ETK EMS etablerede tilbage i 2008 en selvstændig NPI (New Product Introduction) enhed som har egne SMD linjer, medarbejdere og informationssystemer.

Dette set-up er dedikeret udelukkende til kunderne i start up segmentet.

På opkøb
Virksomheden har efter regnskabsårets afslutning i oktober 2018 opkøbt det tidligere Delfi Electronics i Sønderborg og driver det videre som en selvstændig enhed, ud fra samme koncept som de andre ETK EMS afdelinger.

Afdelingen i Sønderborg forventes allerede i indeværende regnskabsår at have positiv effekt på gruppens samlede resultat fortsætter Torben Drejer. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109