23948sdkhjf

Martin overrasker positivt

Effektlys-producenten omsatte for over 200 mio. kr. i årets første tre måneder.
Med en omsætning på 206 mio. kr. i årets første tre måneder overraskede Martin virksomhedens egne forventninger og overgik samtidig sidste års resultat på 151 mio. kr.

- Fremgangen svarer til en vækst på 36%, hvilket er mere end forventet, og skyldes en generelt stigende optimisme og øget investeringslyst blandt virksomhedens kunder, forklarer virksomheden selv i kvartalsmeddelelsen.

Det er især på det amerikanske kontinent, Martin har oplevet vækst. Væksten i omsætning har her været på været 80 procent og alene i USA udgjorde omsætningen 35 procent af den samlede omsætning mod 27 procent i samme periode sidste år.

- Martin har haft en omsætningsmæssig gunstig start på 2011, og forventningen om en omsætning for hele året i størrelsesordenen 800 mio. kr. fastholdes. I årets løb forventes der fortsat stigende effektivitet i hele forsyningskæden, og med en øget andel af nye produkter med højere dækningsgrader forventes der for hele året uændret et EBIT i intervallet fra minus 25 mio. kr. til nul, meddeler selskabet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079