23948sdkhjf

Dansk mikrofonproducent solgt

Italienske RCF Group har købt DPA Microphones fra The Riverside Company. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

DPA Microphones producerer professionelle high-end mikrofoner til liveoptagelser, broadcast samt teater- og studiesegmenterne.

- Vi er kommet langt de senere år. Andelen af salget fra nye produkter er steget fra under 5 pct. til over 40 pct., og alle større forretningsområder er blevet professionaliseret og strømlinet. Nu ser vi fremad mod en lys fremtid under nyt ejerskab i en koncern, der har den samme kompromisløse tilgang til kvalitet i professionel lyd som os, siger Kalle Hvidt Nielsen, CEO i DPA Microphones.

RCF Group har hovedsæde i Italien og kontorer i USA og Europa, og koncernen driver virksomhederne RCF, AEB Industriale (dB Technologies) samt EAW.

- Siden mine helt unge dage har jeg været fascineret af mikrofonernes verden. Vores portefølje repræsenterer i forvejen fremragende kvalitet inden for professionelle lydløsninger, og vi er meget stolte over at tilføje DPA – en virksomhed, der leverer den samme fortræffelige kvalitet. Vi kan nu tilbyde hele audiokædens produkter fra mikrofoner til højttalere, så vi kan imødekomme professionelle brugeres behov verden over, siger Arturo Vicari, CEO i RCF Group.

DPA Microphones har hovedsæde i Allerød og havde i 2017/2018 et overskud før skat på 28,7 mio. kr.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11