23948sdkhjf

Pri-Dana melder force majeure efter nytårsbrand

Selvom Pri-Dana allerede har hyret ekstern leverandør til berørt produktionslinje, får den nedbrændte produktionshal betydning for kommende leveringstider

Efter printpladeleverandøren Pri-Dana natten til den første januar blev ramt af en brand, har det handlet om at få skabt overblik over skaderne og konsekvenserne for den Hedensted-baserede virksomhed og dens kunder.

– Det vigtigste har været at få et hurtigt overblik, så vi kunne informere vores kunder om konsekvenserne og sørge for, at de bliver generet mindst muligt af de forsinkelser, vi ikke kan undgå, fortæller Henrik Sørensen, administrerende direktør, til Electronic Supply.

Onsdag oplyste virksomheden i en pressemeddelelse, at den ramte produktionshal husede produktionslinjen for galvanisk plettering. Trods det at branden lod virksomhedens resterende 14.000 kvadratmeter og produktionsfaciliteter uskadt, får skaderne altså betydning for hele den samlede produktion. Det betyder, at branden vil påvirke Pri-Danas mulighed for at imødekomme forpligtelser over for kunder, hvilket virksomheden betragter som en force majeure situation.

Ekstern leverandør på plads

Fredag kunne Henrik Sørensen fortælle, at selvom produktionshallen stadig står afspærret og venter på politiets undersøgelser, har Pri-Dana allerede nu lavet aftale med en ekstern leverandør vedrørende den ramte proces.

 – Vi er allerede begyndt at sende ordrer ud af huset, og vi har fået et godt samarbejde op at køre med en ekstern leverandør, så vi kan heldigvis fortsætte produktionen, selvom der naturligvis vil være noget forsinkelse på, fortæller Henrik Sørensen, og understreger at alle berørte kunder vil blive holdt løbende orienteret.

Og hvem er så den eksterne leverandør, der skal stå for Pri-Danas galvaniske plettering, indtil der igen er fuld produktion på Odinsvej i Hedensted? Ja det vil Henrik Sørensen endnu ikke ud med, men som han så ganske rigtigt påpeger, skal vi her på Electronic Supply jo også have lidt at skrive om i næste uge.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078