23948sdkhjf

Printplader må pendle til plettering

Den næste periode bliver Pri-Danas produkter mere berejste end ellers.

Printpladeproducenten i Hedensted fortæller nemlig, at de har indgået et samarbejde med schweiziske Hofstetter PCB AG, hvorfor Pri-Danas produkter i den kommende tid skal ud på en knap 1000 km lang rejse for at undergå den galvaniske plettering, virksomheden under normale omstændigheder forestår i egen produktionshal i Hedensted.

- De er førende i branchen, og det har været vigtig for os med den sikkerhed. Derfor har vi valgt at indgå aftale med Hofstetter som ekstern leverandør, fortæller Henrik Sørensen, administrerende direktør i Pri-Dana, til Electronic Supply.

Og netop sikkerheden er også afgørende for, at Pri-Dana vælger selv at køre til og fra Küssnacht i Schweiz to gange ugentligt.

- Vi kunne godt have valgt at hyre en kurer ind eller at benytte et transportfirma, men det er vigtigt for os, at vi selv har fuld kontrol med hele processen, og på den her måde kan vi sikre os mod uforudsete forsinkelser, fortæller Henrik Sørensen.

Nødraket på afveje

Når Pri-Dana for en stund er nødt til at hyre en ekstern samarbejdspartner til at plettere, skyldes det den brand, der ramte virksomhedens ene produktionshal natten til 1. januar.

I sidste uge kunne politiet afslutte undersøgelserne af omstændighederne omkring branden, og alt tyder på, at ulykken som ventet skyldtes en nødraket, der er landet nær et af produktionshallens ovenlysvinduer, hvorfra den har antændt bygningen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11