23948sdkhjf

Riegens vil ekspandere yderligere

Belysningsvirksomheden fra Fyn genoptager nu de ellers skrinlagte planer om at indtage Tyskland efter et glimrende 2010-regnskab og en fortsat vækst.
Det er bare en måned siden, den fynske belysningsvirksomhed Riegens kunne præsentere et glimrende regnskab for 2010 .

Bag væksten stod blandt andet et godt salg i både England og Sverige, men derved standser det ikke. Således har Riegens genoptaget de planer om at indtage Tyskland, der ellers blev skrinlagt for et par år siden.

- I kølvandet på finanskrisen skubbede vi i 2009 vores planer om at komme ind i Tyskland, da det koster en del ressourcer at rejse rundt og fortælle om vores produkter. Men vi har startet projektet op igen i år, bl.a. med ansættelse af vores første salgsmedarbejder i Tyskland, siger adm. direktør Claus Jarlgaard Jensen til Dagbladet Børsen.

Dansk eksport i voldsom vækst
Avisen fokuserer på de danske virksomheders eksplosive eksportvækst, som ifølge nye tal fra Udenrigsministeriet står til at stige med 11,2 procent (eller 54 mia. kr.) i år.

En udvikling, som Riegens-direktøren godt kan genkende.

- Træerne vokser ikke ind i himlen, men jeg vil mene, at vi har godt fat, siger Claus Jarlgaard Jensen med en vis portion af beskedenhed.

Han fortæller, at det især er virksomhedens skræddersyede og energi- og arbejdsmiljøoptimale belysningsløsninger, der er bud efter, når storkunder som supermarkedskæden Tesco eller møbelhuset Ikea henvender sig med ordrer.

Riegens har som målsætning at omsætte for cirka 350 mio. kr. i 2011, hvilket i så fald vil være ny rekord for virksomheden.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094