23948sdkhjf

Efter 61 år er det slut med et kendt navn i dansk belysningsindustri

Riegens skifter navn efter to år under norsk ejerskab. Markedet for projektbelysning bliver fortsat serviceret fra fabrikken i Odense

Efter 61 år er farvel til et kendt firmanavne i dansk belysningsindustri. Riegens skifter navn til SG Armaturen.

Navneskiftet sker som en følge af, at Riegens i 2015 blev opkøbt af den norske belysningsproducent SG Armaturen.

Fusionen af de to brands begrunder firmaet med, at man fremover vil fremstå som ét brand med belysningsprodukter til både det private og det professionelle marked, hvor henholdsvis SG Armaturen og Riegens har været kendt.

- Vi udvider vores standardsortiment til cirka 200 lagerførte, dokumenterede varenumre, hvilket vil lette indkøbsprocessen for vores kunder, da der fremover vil være nogle faste produktfamilier at falde tilbage på, siger SG Armaturens danske administrerende direktør, Terry Goldenbeck, i en pressemeddelelse.

Nyansættelser på tværs af organisationen
Han understreger, at firmaet vil bibeholde et stærkt fokus på markedet for projektbelysning. Den del af forretningen skal fortsat serviceres fra Riegens' fabrik i Odense, som fremover vil hedde SG Produktion. 

- Sammen med vores kinesiske fabrik udgør fabrikken i Odense et stærkt fundament i forhold til at levere både standardvarer og kundetilpassede løsninger, siger Terry Goldenbeck. 

Også på medarbejderfronten skruer firmaet op for planer om tocifret organisk vækst ved at ansætte et større antal nye medarbejdere på tværs af organisationen. 

- Det betyder, at vi får endnu bedre ressourcer til at komme ud i marken og rådgive vores kunder, uanset om der er tale om grossister, rådgivere eller installatører, siger Terry Goldenbeck.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094