23948sdkhjf

Dansk ventilationsfirma indtager Namibia

Glyngøre-virksomheden Skov A/S skal levere komplette ventilationsanlæg samt produktionsstyring til 53 fjerkræstalde i Namibia.
Skov A/S har indgået aftale om at levere komplette ventilationsanlæg af typen Combi-Tunnel til en farm med 53 fjerkræstalde i det sydlige Namibia. Foruden ventilation indeholder leverancen også produktionsstyring og farm management.

- Sydafrika har gennem mange år været et væsentligt marked for Skov. Efter lange forhandlinger er det nu lykkes os at hive en større ordre hjem i nabolandet Namibia, fortæller adm. direktør Jørgen Yde Jensen, Skov A/S.

En kvart mio. kyllinger om ugen
Farmen, der ejes af Namib Poultry Industries Ltd., opføres med 53 huse fordelt med 6 huse til opdræt, 12 huse med forældredyr og 35 huse til slagtekyllinger. Når farmen er fuldt udbygget, har den en kapacitet på 250.000 slagtekyllinger om ugen.

- Farmen er den første af sin art i Namibia, der etableres med kommerciel fødevareproduktion for øje. Det har således været vigtigt for kunden at investere i det rigtige udstyr samt at få den optimale rådgivning, fortæller Jørgen Yde Jensen.

Udstyret med den nyeste teknologi
Farmen bliver på alle måder et studie i den nyeste teknologi inden for ventilation og produktionsstyring og bliver således en af de første på verdensplan, der udstyres med Skovs nye DOL 539, der er en kombineret klima- og produktionscomputer.

Kunden har valgt at etablere trådløst netværk til alle staldcomputere, således at produktionen kan kontrolleres og styres fra centralt hold.

Forventer flere ordrer
- I Afrika er Sydafrika vores absolut største marked, og vores succes på dette marked virker nu som en døråbner for eksport til andre lande i regionen, og vi forventer ikke, at dette er en enkeltstående ordre, afslutter Jørgen Yde Jensen.

Første del af leverancen foretages i august, og hele farmen ventes at være i drift i slutningen af 2011.

Kilde: Skov A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078