23948sdkhjf

Martin hjælper iværksættere

Lysvirksomheden er gået sammen med forskerparken Incuba Science Park om et nyt projekt, der skal støtte iværksættere og opfindere fra hele landet.
Driftige og opfinderlystne iværksættere får nu bedre muligheder for at prøve dem selv og deres idéer af.

Således er scenelysvirksomheden Martin Professional og forskerparken Incuba Science Park gået sammen om et værksted til fremstilling af prototyper ved Martins koncernhovedsædet i Skejby nord for Aarhus.

- Med det nye initiativ ønsker Martin Professional at hjælpe opfindere og iværksættere. Samtidig regner vi også med, at samarbejdet vil give inspiration og innovation tilbage til udviklerne i Martin. Dermed kan det være med til at sikre, at vi kan fastholde vores førerposition på markedet, siger adm. direktør Christian Engsted, Martin Professional, til Dagbladet Børsen.

Åbent for alle
Mens initiativet altså forhåbentlig kan hjælpe Martin på bundlinjen, har Incuba Science Park længe led efter bedre prototypefaciliteter for opfindere og iværksættere.

Og direktør Arne Vesterdal understreger over for Dagbladet Børsen, at prototypeværkstedet er åbent for alle, selv om den fysiske placering altså er nord for Aarhus.

- Med etableringen af det nye prototypeværksted har vi fået nogle top-professionelle faciliteter, som stilles til rådighed for iværksættere til en overkommelig pris. Det vil helt sikket hjælpe den store underskov af innovative projekter, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094