23948sdkhjf

Pedalproducent konkurs

Den vejlensiske producent af guitarpedaler, T-Rex Engineering, er taget under konkursbehandling. Det oplyser Skifteretten i Kolding.

Ifølge kurator Jan Bruun Jørgensen blev konkursbegæringen indgivet af virksomheden selv efter forgæves forsøg på at rette op på en underbalance i omegnen af 6 millioner kroner.

Allerede i december, da årsrapporten for det forskudte regnskabsår 2017/18 landede, stod det klart, at virksomheden var i problemer. Mens bruttofortjenesten faldt fra 4 til 1,5 millioner, og resultatet landede på – 3,7 millioner kroner, havde også egenkapitalen taget et gevaldigt dyk fra knapt 900.000 til et minus på 787.272 kroner.  

Næppe slut med pedaler

Jan Bruun Jørgensen oplyser, at alle aktiver og aktiviteter i T-Rex Engineering efter indgivelse af konkursbegæringen er blevet solgt videre til et nyoprettet firma, som et uoplyst antal af de tidligere medejere i T-Rex står bag.

Også navnet har den nye virksomhed købt, ligesom driften er overtaget, så det er efter alt at dømme ikke helt slut med de danske guitarpedaler.

Det har ikke været muligt at indhente en kommentar fra medstifter og -ejer Lars Dahl-Jørgensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11