23948sdkhjf

Eiva mister topchef

Efter 2½ år i spidsen for Eiva vender Lars Hansen tilbage til USA for at søge nye udfordringer.
Lars Hansen stopper som topchef hos Eiva, der udvikler software, produkter og systemløsninger til marineindustrien.

Det meddeler selskabet selv i en pressemeddelelse, hvor det samtidig slås fast, at jagten på en ny administrerende direktør allerede er sat i gang.

- Vi har sat pris på Lars’ dedikerede ledelsesstil og ligefremme måde at kommunikere på i den tid, vi har haft fornøjelsen af at arbejde med ham. Vi ønsker Lars og hans familie alt det bedste med deres flytning til USA, siger Frans Boch, der er formand for Eivas bestyrelse.

Søger nye udfordringer i USA
Lars Hansen har tidligere arbejdet som administrerende direktør i MacArtney Groups datterselskab i Houston, USA, og det netop det store land mod vest er årsagen til bruddet med Eiva.

- Det er iblandet en smule tristhed, jeg har valgt at forfølge nye muligheder. Jeg har virkelig nydt at arbejde for Eiva de sidste to år. Eiva er et fantastisk firma med en stærk produktportefølje, en dedikeret og stærkt motiveret gruppe af ansatte og en lovende fremtid. Baseret på vores erfaringer med at have levet fem år i USA tidligere, har min familie og jeg besluttet at flytte tilbage til USA. Jeg ønsker alle hos Eiva alt det bedste og se frem til at følge firmaets udvikling udefra, siger Lars Hansen.

Lars Hansen tiltrådte hos Eiva den 1. februar 2009.

Læs også:
Ny topchef hos Eiva
Læs mere om: Eiva
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063