23948sdkhjf

Eegholm rejser sig efter triste år

Elektronikvirksomheden fra Sønderborg har mere fokus på omkostningerne end nogensinde før, og det kan aflæses direkte på bundlinjen.
Vi hører det hele tiden. Krisen kradser og vækst skal man se langt efter.

Det er man klar over på elektronikvirksomheden Eegholm i Sønderborg, hvor resultatet for regnskabsåret 2010/11 på 2,4 mio. kr. efter skat blev modtaget med tilfredshed.

Grund til tilfredshed
Ganske vist har virksomheden hentet mellem 6,9 og 10,2 mio. kr. i perioden fra 2006/07 til 2008/09, men tiderne skifter og så gælder det om at følge med.

- Vi er kommet fornuftigt ud af finanskrisen. I hele perioden har vi haft sorte tal på bundlinjen, og det er der grund til at være tilfreds med, siger adm. direktør Erling H. Duus, der er øverste chef for og medejer af Brødrene Eegholm, til Dagbladet Børsen.

Vi er på vej op
Eegholm beskæftigede i 2007/08 114 ansatte, men det tal har siden været støt faldende. Ved udgangen af sidste regnskabsår talte arbejdsstyrken 75 ansatte, men det er nu steget lidt igen.

- Vi er på vej op efter et par halvtriste år. Vi har lige som alle andre lært meget af den periode. Omkostningerne er tilpasset, og med de 90 medarbejdere, vi er nu, har vi fundet niveauet, siger Erling H. Duus.

Alle kunne bruges
Han husker tilbage på ”de glade dage” som både gode og dårlige.

- Alt kunne jo lade sig gøre, i årene op til at finanskrisen brød ud. Vi passede ikke særlig på med omkostningerne. Det gik bare derudad. Alle kunne bruges, blot de var i stand til at tage den ene hånd op af lommen.

Eegholm – der ejes af Peter E. Hansen, Cormall Agro Holding A/S, Arthur E Müller, Müller Gas Equipment A/S og Erling H. Duus – forventer at komme ud af 2011/2012 med et plus på 5-6 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064