23948sdkhjf

Bopla åbner salgskontor i Danmark

Samarbejdet mellem Eegholm og Bopla får en ny dimension, når Bopla ved årsskiftet åbner et salgskontor i Danmark.
Gennem 38 år har Eegholm været forhandler af Bopla kapslinger/-løsninger, og fra 1. januar 2012 indledes nu en ny samarbejdsform.

Den høje og stadigt stigende efterspørgsel efter Boplas produkter gør nemlig, at Bopla etablerer eget salgskontor i Danmark ved årsskiftet under navnet Phoenix Mecano ApS.

Det nære samarbejde mellem virksomhederne fortsætter dog.

- Vi etablerer vores eget salgskontor for at ekspandere inden for områder, som det kan være svært for en distributør at nå, udtaler adm. direktør Ralf Bokämper hos Bopla Gehäuse Systeme GmbH og fortsætter:

- Vores primære formål er at øge indsatsen over for OEM og globale kunder. Med den verdensomspændende Phoenix Mecano koncern i ryggen, føler vi os godt rustet. Vores fabrik i Bünde, Tyskland, har moderne bearbejdningsfaciliteter og kan bearbejde hele Boplas kapslingsprogram. Eegholm fortsætter sit arbejde som distributør af kapslinger og kapslingsløsninger.

Det glæder selvsagt Erling Ewers, direktør i Eegholm a/s. Han fortæller:

- Én af de primære årsager til den positive vækst skyldes, at vi kan tilbyde systemløsninger. Sammen med kunden udarbejder vi den optimale løsning, hvor Eegholm også kan tilbyde elektronik udvikling. I vores bearbejdningscenter bearbejdes kapslingerne, og der udføres montage opgaver således at vi kan levere alt fra ”råkasser” til kundespecifikke løsninger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063