23948sdkhjf

Elmatica får ny norsk chef

Didrik Bech går fra AccountOnIt til Elmatica, der er Norges ældste printkort-leverandør.
Didrik Bech kommer fra regnskabskæden AccountOnIt AS, hvor han har arbejdet som daglig leder de sidste tre år i forbindelse med omstrukturering af selskabet. I Elmatica skal Didrik Bech arbejde som daglig leder.

- Vi er rigtig godt tilfredse med at have fået Didrik med på holdet. Han er et fyrværkeri af en person, og med sin sammensatte baggrund, vil han tilføre os flere dimensioner som både vore kunder og resten af Elmatica-teamet vil nyde godt af. Didrik er en dygtig fagperson med fokus på proces, teknologi og kvalitet, og han vil også blive en vigtig bidragsyder socialt. Dette er en god kombination, siger Arild Bakke, tidligere daglig leder i Elmatica og nu arbejdende bestyrelsesformand.

Mange kundeforespørgsler på fagkundskaber
- Printkort industrien er i kontinuerlig udvikling med tanke på ny teknologi og kvalitetskrav, der igen skaber udfordringer og muligheder for aktørerne. Vores ambition er, at vi med vore tekniske fagkundskaber skal stå i spidsen for nye landvindinger, og være det naturlige sted at søge råd og vejledning for vore kunder. Didrik bliver vigtig i dette arbejde, siger Bakke.

Inspireret af Elmatica
Didrik Bech blev tidligt imponeret over, hvad Elmatica har opnået og ikke mindst den nye satsning som gradvis vil blive implementert fra og med fjerde kvartal 2011.

- Elmatica fangede tidligt min interesse med sin arbejdsmetodik og sit klare fokus på teknologi og kvalitet, som skal sikre kunderne optimal service. I tillæg har de oparbejdet en imponerende kundeportefølje som jeg glæder mig til at blive bedre kendt med. Jeg håber at kunne tilføre et internationalt perspektiv og styrke det procesorienterede arbejde og højne støjniveauet på kontoret yderligere, siger Didrik Bech.

I AcccountOnIt har Didrik Bech vært ansvarlig for strategi- og organisationsudvikling i et internationalt perspektiv, hvor flere af kunderne har været børsnoterede. Han har bl.a. også været økonomi- og administrationsansvarlig i PR bureauet PR-operatørerne, og han sidder i flere bestyrelser i Norden. Han er uddannet på Handelshøjskolen BI i Sandvika med specialisering og master i strategi.

Kilde: Elmatica

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094