23948sdkhjf

SMT-leverandør udvider forretningen østpå

Virksomheden Core-emt, der leverer produktionsmaskiner til den komplette SMT-linje, banker på til et nyt marked og gør klar til at udvide deres aktiviteter i Baltikum.

Det oplyser Core-emt i en pressemeddelelse.

Udvidelsen sker som naturlig forlængelse af, at Core-emt oprustede i Finland i 2016, og man i den afdeling har styrket samarbejdet med producenter i Baltikum.

Desuden foregår der en generel tendens i elektronikbranchen, hvor flere og flere samarbejder opstår på tværs af skandinaviske og baltiske elektronikproducenter. 

Det forklarer Steen V. Haugbølle, der er managing director i Core-emt. Han ser derfor virksomhedens indtog i Baltikum som et naturligt skridt.

- Denne udvidelse af vores område er ikke kun et stort skridt for CORE-emt, men også en kæmpe fordel for vores eksisterende og nye kunder, der vil nyde godt af den udvidede arbejdsstyrke i vores eget Serviceteam, siger Steen V. Haugbølle.

Han tilføjer, at aktiviteterne i Baltikum rulles i gang fra kontoret i Finland, men at der er konkrete planer om at starte op i lokaler op i Baltikum. 

- For nu kører vi det igennem vores kontor i Finland. Vi leder efter de rette folk i Baltikum, og indtil de er fundet, kan der ikke sættes en åbningsdato på CORE-emt’s kontor i Baltikum, siger Steen V. Haugbølle.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14