23948sdkhjf

SMT-Renting skal fordoble: Finder stærk kapitalpartner i Schweiz

Det svensk-indregistrerede selskab SMT House Group og søsterselskabet SMT-renting, der har danske Ole Thers som CEO og ejer, får nu den schweiziske kapitalfond CAT Growth i ejerkredsen. 

SMT House Group er et leasingselskab, der tilbyder elektronikproducenter fleksibilitet i maskinparken ved at udleje højt specialiseret produktionsudstyr fra top 5 leverandører. Med kontorer i Danmark, Sverige, England, Finland og Holland beskæftiger virksomheden 10 medarbejdere.

Ole Thers afgiver omtrent halvdelen af ejerskabet i SMT House Group til CAT Growth, men får til gengæld adgang til massive kapitalressourcer sydfra. Kapital, der skal være med finansiere en ny markant vækstrejse.

Til det næste niveau

Kort fortalt skal SMT Renting, der samarbejder med omkring 100 kontraktkunder i hele Europa, fordoble forretningsomfanget i løbet af de næste tre år.

- Med fokus på at accelerere og investere i den strategi, som SMT Renting allerede har, får vi en platform og kapitalstyrke, der er i et helt andet gear. Vi er meget begejstrede og glade for at få CAT Growth med ombord. Nu ser vi frem til at tage SMT Renting til næste niveau, siger Ole Thers.

Hos den nye medejer ser man frem til den rejse, som parterne skal på sammen.

- SMT Renting har tydeligt markeret deres position på markedet i mange år med deres fleksible lejekoncept skræddersyet til EMS og OEM elektronikproducenter.
SMT Renting tilbyder et unikt koncept med finansiering, service og tekniske fordele, der er usammenlignelige med andre løsninger på markedet i dag for elektronik producenter, både OEM og EMS, siger Martin Ziehbrunner, der er CEO for CAT Growth AG.

CAT Growth er et forholdsvist nyt Private Equity selskab, der trådte ind i en virksomhed med sin første investering i 2018 og har ifølge hjemmesiden 11 positioner med samlet indskudt kapital for over 300 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096