23948sdkhjf

Logimatic med nyt offensivt opkøb

Logimatic Gruppen trodser alle påstande om økonomisk krise ved at opkøbe konsulenthuset AX Innovation.
I krisetider er det især vigtigt at kunne omstille sig til de nye markedsvilkår samt at være villig til at overveje fusioner eller opkøb.

Det ved de hos Logimatic Gruppen, som netop har opkøbt konsulenthuset AX Innovation, der har speciale i ERP systemet Microsoft Dynamics AX.

Formålet med opkøbet er at skabe endnu bedre vilkår for vækst ved at udvide produktporteføljen, meddeler Logimatic Gruppen, som sidste år opkøbte softwarefirmaet ByggeSoft.

Forventer positiv effekt på afsætningen
Hidtil har ingeniør- og IT virksomhedens produkter primært været nicheprodukter inden for eksempelvis softwareløsninger til styring af planlagt vedligehold, byggeprojekter, lager og logistik, og automation til blandt andet clean-tech, marine og offshore faciliteter.

- Udvidelsen af gruppen styrker og udvider vores eksisterende forretningsgrundlag og betyder, at vi nu også kan tilbyde integrerede løsninger med vores egne produkter og ERP systemet Microsoft Dynamics AX. Ud over det kan vi naturligvis også tilbyde Microsoft Dynamics AX som enkeltstående produkt, samt selve integrationen til tredje parts IT-systemer. Vi vil altså fremadrettet kunne tilbyde komplette løsninger inden for ERP, siger direktør i Logimatic Holding, Troels Severinsen.

Han oplyser, at Logimatic Gruppen forventer en umiddelbar positiv effekt på afsætningen som følge af opkøbet

- Og vi regner da også med at kunne se et godt afkast af investeringen på lang sigt, siger Troels Severinsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078