23948sdkhjf

Køleproducent sigter mod milliarden

Producenten af køleanlæg Advansor har givet sig selv fem år til at fordoble omsætningen.

Virksomheden udviker køleanlæg til blandt andet føvarebranchen og detailhandlen.

Planen er, at virksomheden vil lege med de store drenge og blive en af de største spillere på markedet. Det skal blandt andet ske ved at gå all ind på at vokse på omsætning.

Det fortæller direktør Kristian Breitenbauch, der er administrerende direktør i Advansor til Fyens.dk.

- Om fem år har vi fordoblet omsætningen. Så er den over en milliard kroner. Måske tager det under fem år. Det er den kurve, vi har haft indtil videre. Historisk set har vi fordoblet hvert tredje år. Hvorfor skulle vi lave om på det nu?, spørger han.

Mere plads
Første step i Advansors vækstplan var at flytte til større lokaler – en plan, der blev eksekveret i november, da virksomheden rykkede ind på 10.000 kvadratmeter i Brabrand.

Den gang fortalte direktøren til Electronic Supply, at flytningen var nødvendig, fordi virksomheden oplevede større efterspørgsel og pres på produktionen, samt at virksomheden havde behov for mere plads til produktudvikling.

I seneste regnskabsopgørelse fra 2018 landede virksomheden et resultat efter skat på 47,5 millioner kroner. Dette var over en fordoling af resultatet fra 2017, der lød på 18,4 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078