23948sdkhjf

Seritronic inviterer Corona-ramte virksomheder indenfor

”Har du leveringsproblemer pga. Corona-virussen? Klik her!”

Den annonce prydede toppen af nyhedsbrevet fra Electronic Supply onsdag med producenten af folietasteturer Seritronic som afsender.

For Seritronic tilbyder nu at tage produktion ind fra nye og gamle kunder, der ellers skulle have været sendt til Kina.

Det fortæller direktør og ejer af Seritronic Hans Henrik Pedersen til Electronic Supply.

- Vil tilbyder, at kunder kan få lagt produktionen hos os, hvis de er nervøse for at sende ting frem og tilbage til Kina. Det kan blive en dyr affære at gå at vente på varer, så vi gør det her uden opstartsomkostninger, så ingen bliver total pelset, mens det står på, siger Hans Henrik Pedersen.

Han fortæller, at det både gælder nye og gamle kunder, der ellers stod til at skulle have lavet produkter i Kina men ikke tør på grund af forsinkelser, der kan opstå i kølvandet på Corona-virussets hærgen.

- Vi ved jo ikke, hvor længe dette tager, eller hvad det kommer til at betyde endnu. Og ingen kan rigtig gøre noget ved det, siger Hans Henrik Pedersen.

Gidsler i situationen
Men alt tyder på, at erhvervslivet på vores breddegrader er havnet i en fastlåst situation, selvom udbruddet af Corona-virusset mest hærger langt væk.

- Vi har fået henvendelser fra to-tre af vores egne kunder, der spørger om de nu kan få deres produkter, der er produceret hos vores partnere i Kina, til tiden. Vi heroppe er fuldstændig taget som en slags gidsler af virus-situationen, siger Hans Henrik Pedersen.

Han forklarer, at han holder nøje øje med udviklingen i Kina, og hvordan resten af verden takler situationen.

- Vores samarbejdspartnere i Kina har fortalt deres medarbejdere, at de skal blive hjemme i en uge efter den ferie, de har i forbindelse med det kinesiske nytår. I den tid stopper al produktion, siger han.

Det betyder med lidt hovedregning, at nogle varer fra Kina bliver forsinket i hvert fald en uge.

- Det kan sagtens ende med at blive mere. Flyselskaber har stoppet transporten til og fra Kina, og andre transportselskaber følger måske med. Så oparbejdes der en boble, som så skal afvikles, når alt det her er slut, siger Hans Henrik Pedersen.

Vi er fortrøstningsfulde
Selv er han ikke så bekymret for hans egen virksomhed, da en del af produktion finder sted uden for områder med Cornona-virus. Seritronic kan derfor lægge kapaciteten andre steder og komme igennem skadesfrit, vurderer direktøren.

- Vi har en del produktion i områder uden for Kina, der ikke er ramt af virus, så vi er meget fortrøstningsfulde. Men det er klart, at vi holder nøje med situationen og gør, hvad vi kan, for at håndtere det, siger Hans Henrik Pedersen.

Artiklen er en del af temaet Corona-virus.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094