23948sdkhjf

Opkøb spæder til: BB Electronics lægger en tredjedel til omsætningen

EMS-virksomheden BB Electronic, der har hjemme Horsens, er kommet ud af regnskabsåret 2019 vækst på både top- og bundlinje.

Omsætningen er steget fra 560 millioner i 2018 til 717 millioner kroner i 2019 – en stigning på lige over 28 procent.

Samtidig året resultat steget fra 26,1 millioner kroner til 30 millioner kroner, svarende til en vækst på over 15 procent.

Det fremgår af årsregskabet, som BB Electronics netop har offentliggjort. 

Opkøb spæder til
For godt et år siden købte BB Electronics en tjekkisk EMS-virksomhed, og det har bidraget til væksten i regnskabet, fortæller administrerende direktør i BB Electronics Carsten Christensen.

- Med den nye fabrik sikrer vi, at vi i endnu højere grad kan imødekomme vores europæiske kunders behov for box-build produktion, fleksibilitet og bedre logistik, siger han.

Købet var et led i en strategiplan, der gik ud på at øge tilstedeværelsen på det europæiske marked.

Udover det tjekkiske opkøb er BB Electronics desuden i gang med at gennemføre en flytning af fabrikken i Suzhou, Kina.

- Vores kunders succes bevirkede, at vi mærkede en større efterspørgsel på vores services. Derfor besluttede vi at flytte vores produktion i Suzhou til en fabrik, der er 3000 m2 større. Dermed kan vi understøtte vores kunders fremtidige vækst, fortæller CEO, Carsten Christensen.

- Vi smøger ærmerne op
Og selvom BB Electronics kom flot ud af 2019, er det ikke tid til at hvile på laurbæerne.

- (...) Vi ser en fortsat god udvikling i det kommende år, hvor vi intensivere vores fokus på automatisering, så vi kan styrke samarbejdet med kunderne. 2020 bliver endnu et spændende år med masser af aktivitet”, slutter Carsten Christensen.

BB Electronics beskæftiger efter erhvervelsen i Tjekkiet ca. 700 medarbejdere, hvoraf størstedelen er beskæftiget i Kina. Det forventes dog også at beskæftigelsen øges på fabrikkerne i både Tjekkiet og Horsens i løbet af 2020.

BB Electronics er grundlagt i 1975 og har kunder inden for industri,
telekommunikation, it, medicinsk, transport med mere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078