23948sdkhjf

DAC-direktør om corona: Aflysning af ordrer er meget lidt sandsynligt

Administrerende direktør i Danish Aerospace Company (DAC) Thomas A.E. Andersen følger nøje med i corona-situationen, men regner ikke med, at krisen får markant betydning på virksomhedens 2020-regnskab.

Det fortæller han til Electronic Supply.

- Vi er ikke så hårdt ramt. Aerospace-branchen generelt arbejder typisk med langsigtede ordrer, så vi er ikke så sårbare på den front, siger Thomas A.E. Andersen.

I 2019 landede DAC en ordre på levering af rumcykler til NASA – en ordre der skal eksekveres i 2020 og leveres i begyndelsen af næste år.

- Vi har allerede gang i store kontrakter, blandt andet den med Fergo-cyklerne, og de budgetter er jo godkendt og vedtaget. Derfor tror, at deciderede aflysning af ordrer er meget lidt sandsynligt, siger Thomas A.E. Andersen.

Vi får, hvad vi skal bruge
Der er heller ikke problemer med at få varer frem og tilbage, fortæller direktøren.

- Ikke endnu i hvert fald. Det kan være det kommer, det ved vi ikke. Lige nu får vi det vi skal bruge, og igen er vi heldigt stillet med, at vores projekter kører over lang tid, så vi godt kan tåle længere leveringstider på materialer, siger han.

Virksomheden er selv gået i corona-modus og har – som mange andre virksomheder – sendt størstedelen af de ansatte hjem for at arbejde.

- Vi har sendt 80 procent af medarbejderne hjem. Dem i produktionen der lodder og samler, de skal jo møde for at passe deres arbejde, så de møder på skift for ikke at være så mange samlet, siger direktøren.

DAC har netop præsenteret regnskab for 2019 med rekordhøj omsætning på 21,9 millioner kroner sammenlignet med 20,6 millioner året før.

Artiklen er en del af temaet Corona-virus.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126