23948sdkhjf

Ordre på 200 robotter er sat på corona-hold

Corona-krisen spænder ben for en flyvende start for Kobots. Odense-virksomheden var få uger fra at skulle levere 200 robotter til byggemarkedskæden Stark, men udrulningsplanen er i skuffen, skriver Fyens.dk.

- Den ramte på det værst tænkelige tidspunkt for os. Vi var utroligt optimistiske og havde meget store forventninger til samarbejdet med Stark, men vi har måttet lægge en ny plan, siger kommerciel direktør Jacob Sohrabi Niclassen, Kobots Voice Responsive Robots, til Fyens.dk.

Ifølge avisen er den nye plan, at Kobots har rykket sine eksportambtioner frem. Og der er i øjeblikket interesse fra Tyskland, England og Finland.

Direktøren fortæller, at virksomheden stadigvæk er meget optimistiske for fremtiden og arbejder hårdt for at være klar, når verden åbner igen.

Skulle præsenteres på udskudt messe
Den store ordre var på tilskæringsrobotten Amigo, som efter præcise, korte instrukser leverer skæringer af alle slags plader.

Stark-kædens plan var at sælge eller leje Amigo-robotten ud til håndværkere. Robotten vejer knap 50 kilo og skulle præsenteres bredt over for byggebranchen ved den nu udskudte byggemesse i april i Fredericia.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063