23948sdkhjf

Crysberg fejrer jubilæum på toppen

Crysberg A/S fejrer 25 års jubilæum ved at byde kunderne og komponenterne velkommen tilbage.
Crysberg A/S har 25 års jubilæum.

Det er nu 25 år siden, at civilingeniør Tom Christiansen startede sin første arbejdsdag som fuldtidsansat og partner i CDS-Crysberg Data Systems ApS, som senere blev til aktieselskab med det forkortede firmanavn Crysberg A/S.

Positive udsigter for 2012
Firmaet blev startet af Toms studiekammerat fra DTU (dengang DTH), civilingeniør Niels Klagenberg, som tog initiativ til at etablere firmaet sammen med fire andre partnere. Fire af de fem oprindelige partnere ejer stadig selskabet i dag.

Det har været en spændende rejse med en omsætningsvækst fra 0 til 64 mio. kr. i 2008, og opbygning af en fornuftig egenkapital på 20 mio. kr. i 2008. I 2009 og 2010 blev Crysberg, som mange andre industriselskaber ramt af finanskrisen med tilhørende tilbagegang i efterspørgslen af firmaets investeringsgoder.

Da der endelig kom gang i efterspørgslen igen efter sommerferien i 2010, kunne man ikke skaffe elektronikkomponenter. Siden da er det heldigvis igen gået fremad, og regnskabet for første halvår 2011 viste en omsætningsfremgang på 50 % til 26 mio. kr. og et overskud på 0,7 mio. kr. Ordreindgangen har været på et højt niveau gennem hele 2011, og udsigterne for regnskabet for 2011 samt generelt for 2012 er positive, oplyser adm. direktør Niels Klagenberg

Tæt kundesamarbejde
Crysbergs strategi er som fra starten, på det globale marked indenfor industriel elektronik at arbejde tæt sammen med kunderne for at få det optimale udbytte for kunderne af deres produkter og produktideer.

Derfor sloganet: ”Industrial Electronics, Invented by you - Perfected by Crysberg”.

Firmaets mål er som en langsigtet partner at skabe værditilvækst til kundens produkt. Crysberg tilfører viden og kompetencer vedr. produktudvikling, produktionsmodning samt prototype og løbende fleksibel produktion af industrielle elektronikprodukter.

Eksportandel på 60 procent
Hele processen er omkranset af kvalitetsstyring i henhold til ISO-9001, ISO-13485 og ISO-14001 samt QCe (inkl. IPC-610A) og projektstyring efter SCRUM modellen. Forretningsmæssigt arbejdes typisk med rammeordrer, sikkerhedslagre og løbende afkald.

Kunderne er indenfor automatiske vandingssystemer, alarm og sikkerhed, marine, telekommunikation samt medico og industristyringer, og Crysberg har typisk en eksport andel på omkring 60 % af omsætningen.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125