23948sdkhjf

Martin fyrer 21 ansatte trods overskud

En uge efter det første overskud siden 2008 meddeler lysproducenten, at man reducerer arbejdsstyrken mærkbart.
Martin-koncernen fyrer 21 produktionsmedarbejdere i Frederikshavn.

Det sker kun godt en uges tid efter, at lysproducenten fremlagde et kvartalsregnskab, som viste sorte tal for første gang siden 2008 .

Ændrede forbrugsmønstre er årsagen
Fabrikschef Peter Høy kalder situationen for ”chokerende og skuffende”.

- Vi samlede alle medarbejderne i kantinen tirsdag morgen, hvor vi gav dem en kort forklaring på, hvorfor 21 af dem mister jobbet, siger Peter Høy til Nordjyske.

Han forklarer nedgangen med en ændring i forbrugsmønstret, så efterspørgslen efter produkter med en lang leveringstid er faldet.

- Vi laver mange forskellige produkter her i Frederikshavn. Selve produktionstiden varierer, og vi har oplevet et skift i salget, som nu mest er koncentreret om de produkter, der kræver en kortere produktionstid, siger Peter Høy.

Regner ikke med yderligere fyringer
Fabrikschefen håber, at tidernes skifte vil gøre det muligt at genansætte på sigt, ligesom han ikke forventer, at yderligere fyringer skulle komme på tale.

- Med den seneste nedgang ender vi lige omkring 210 ansatte i Frederikshavn, og med de udsigter, som vi har i øjeblikket, så regner vi bestemt ikke med, at det antal reduceres, siger Peter Høy.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11