23948sdkhjf

Corona viste vejen til den oprindelige målgruppe for Vejle-virksomhed

En rensestation fra Vejle-virksomheden GoCharge har netop fundet plads på Filskov Plejehjem i sydvestjyske Grindsted.

Læs også: Nilfisk indgår samarbejde med biotek-gigant

Her skal stationen desinficere smartdevices, tablets, nøgler, kuglepenne, adgangskort og andre arbejdsredskaber for at standse spredning af virus og bakterier.

Netop placeringenplejehjemmet er en milepæl for GoCharge.

- Det er vores første levering til plejehjem. Det var den oprindelige målgruppe, men så kom corona, og i stedet oplevede vi stor efterspørgsel fra skoler, siger Jimmy Link fra GoCharge og fortsætter:

- Skabet blev i sin tid udviklet til Sundhedssektoren – herunder plejehjem, hjemmepleje og sygehuse etc fordi vi kunne se behovet for at få desinficeret de Smartdevices, tablets, håndholdte apparater som personalet er ude med hos den enkelte borger. De kan samle utrolig meget til sig og virke som smittespredere og er samtidig utrolig svære at rense ordentligt, siger Jimmy Link.

Læs også: Nu igen: Deif har sendt de fleste ansatte hjem

Ny målgruppe tjekkede ind
GoCharge har udviklet en UV Rensestation, som ud over det indbyggede UV-lys der på få minutter kan dræbe vira & bakterier samt den meget aktuelle ny corona-virus, tillige har en opbevarings og opladerfunktion til telefoner, tablets og pcer mm.

Og med corona tjekkede en ny målgruppe ind hos GoCharge, som tidligere har fortalt til Electronic Supply, at man var nødt til at sende Ladestationer fra showroomet til en skole i Herning, fordi der var så meget efterspørgsel, mens corona-virusset var på sit højeste i Danmark.

Nu er det så blevet plejehjemmenes tur.

- Det er et vigtigt område, hvor hygiejne og smittespredning virkelig er i fokus, fordi det kan få fatale konsekvenser, hvis ikke der er styr på det. Og da skolerne nu går på sommerferie, kan vi for alvor afsøge området omring Sundhedssektoren, siger Jimmy Link.

Læs også: Gratis standard hjalp Universal Robots med at tackle coronakrisen

Fra ladestation til rensestation
Han fortæller, at plejehjemmet i Grindsted har fået leveret et skab, hvor der er plads til 30 enheder, der kan oplades. Og tillige masser af andre ting, der ikke har brug for et stik.

Og Corona har i det hele taget været en travl og forandrende tid for virksomheden.

- Vi er pludselig blevet kendt som et selskab med Rensestationer og ikke så meget Ladestationer. Det kan vi bla se, fordi vi får henvendelser fra fx restaurationsbranchen, der spørger om skabet kan desinficere menukort, dankortapparater, salt- og pebersæt etc., der ellers er både svære og tidskrævende at få rengjort, siger Jimmy Link.

Han tilføjer, at kontorer, lufthavne og detailbranchen også har henvendt sig, fordi rygtet om UV-desinfektion er blevet spredt hastigt under corona-virus. Disse virksomheder vil gerne sende et stærkt signal omkring, at de naturligvis vælger at benytter sig af nyeste innovative teknologi til at imødekomme alle restriktioner og udfordringer der er forbundet med den nye verden, vi kigger ind i, forklarer Jimmy Link. 

- Her er det vigtigt at understrege, at vi indgår som led i kæden af god hygiejne. Stationerne kan på ingen måde erstatte god håndhygiejne, men vi kan hjælpe, når rengøring af ting enten er besværlige og tidkrævende, skal gøres ofte, eller man blot ønsker et sikkert brud af smittekæden på visse kontaktpunkter og apparater siger Jimmy Link.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125