23948sdkhjf

Recab fortsætter væksten

Omsætningen er øget med over 50 procent og resultatet mangedoblet.
Recab, nordisk leverandør og integrator af embeddede systemer, leverer fortsat vækst og indtjening i rekordfart.

Koncernens årsregnskab for 2010/2011 viser en omsætning på 56,97 millioner DKK og et resultat efter skat på 2,78 millioner DKK. Resultatet af primær drift blev 4,12 millioner DKK.

- Vi er alle hos Recab fantastisk stolte af at kunne fortsætte den vækst, som vi har opnået i de seneste år. På bare 2-3 år har vi tidoblet virksomhedens omsætning og har haft held med store strukturforandringer og kundefokus, hvilket har båret frugt i form af en god indtjening, udtaler Brian Ulskov Sørensen, der er leder af Recab i Danmark.

- Vi har i løbet af perioden sågar investeret i lokale integrationsenheder i alle skandinaviske lande samt i kvalitetsstyring og miljøprocesser. Recab blev således ISO9001 certificeret i den forgangne periode.
Resultatet viser, at vi gør det rigtige og har en virksomhed, hvis produkter og tjenester værdsættes af kunderne på det embeddede marked. At også vores leverandører og partnere værdsætter Recab’s koncept og merværdi har i løbet af perioden resulteret i udmærkelser som ”Best Value Adding Partner in the World” fra Kontron, samt prisen for ”Outstanding Sales Achievements” fra Acromag, siger CEO Mads Poulsen med tilføjelsen:

- Vi kan allerede nu afsløre, at første kvartal i det nye regnskabsår peger på en fortsat lønsom vækst i gazelle-tempo, afslutter Mads Poulsen.

Recab har endvidere foretaget ændringer i ansvarsdelingen i ledergruppen, så den i dag ser ud som følger:

Mads Poulsen, CEO
Johan Nordin, CTO
Brian Ulskov Sørensen, Country Manager Danmark
Bjørn-Espen Aase, Country Manager Norge
Dan Sundell, Director Operations
Magnus Gidlund, Director Marketing and PR
Michael Ullskog, Director Sales
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109