23948sdkhjf

Intego åbner automationsafdeling i Kolding

Som et led i en fokuseret vækstplan har Intego A/S valgt at etablere en automationsafdeling i Kolding pr. 1. december 2011.
Med den nye afdeling realiserer Intego A/S endnu en del af strategien om fortsat vækst, udbygning af kompetencer og fuld geografisk dækning på det danske marked.

- Vi ser en fortsat øget efterspørgsel efter automationskompetencer i industrien med det mål at forbedre konkurrenceevnen. Med etableringen af den nye automationsafdeling i Kolding får vi mulighed for i endnu højere grad at understøtte vores kunder på både kompetence- og løsningssiden, udtaler Lars Gustafson, Automationschef, Intego A/S.

Afdelingen vil i første omgang være fokuseret omkring automation og vil bestå af en daglig leder og omkring 10 medarbejdere, som alle har stor erfaring inden for industriel IT- og automationsløsninger.

- Etableringen af automationsafdelingen i Kolding er et naturligt led i vores strategi om at
styrke vores landsdækkende el-tekniske kompetencer og geografiske dækning. Intego A/S er i dag
blandt landets førende indenfor el-tekniske løsninger til industri, erhverv og infrastruktur – og
med etableringen af afdelingen i Kolding styrker vi denne position, siger adm. direktør Jens Frost Mikkelsen.

- Jeg ser frem til at udvikle samarbejdet med nuværende og nye kunder i området og også et positivt samarbejde med de nye medarbejdere, tilføjer adm. direktør Jens Frost Mikkelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078