23948sdkhjf

SEC DataCom indgår aftale med BlueCat Networks

BlueCat Networks skal levere IPv6-Ready IP Address Management (IPAM) løsninger i Danmark med SEC DataCom som distributør.
SEC DataCom vil distribuere BlueCat Networks IP Address Management (IPAM) løsninger til sit netværk af forhandlere over hele Danmark og vil tilbyde support og service til BlueCat Networks’ produkter via sit tekniske kompetencecenter.

- Virksomheder står i dag over for nye udfordringer, når de skal udbygge IP-afhængige ittiltag som virtualisering og cloud computing, siger Lars Juul Grejsen, salgsdirektør og partner i SEC DataCom, og fortsætter:

- De skal også forberede sig på store ændringer i nettet, herunder IPv6 og DNSSEC. BlueCat Networks’ IPAM løsninger styrker vores løsningsportefølje og giver vores forhandlere mulighed for at imødekomme kundernes ønsker om IPAM og ”core network services” eller centrale netværkstjenester, som er IPv6-ready og som har skalerbarhed til Cloud løsninger. Vi valgte BlueCat Networks dels på grund af deres teknologiske styrke, som har givet dem ratingen "Strong Positive" i Gartner Marketscope for DNS, DHCP og IPAM, og dels på grund af deres omdømme blandt europæiske partnere som et fleksibelt og veldrevet selskab.

Opfylder stigende efterspørgsel
BlueCat Networks’ løsninger er bygget på en dedikeret og optimeret platform netop til centrale netværkstjenester som IP Address Management og DNS / DHCP.

Løsningerne giver organisationer mulighed for sikkert at håndtere forandringer og vækst med uovertruffen skalérbarhed og fremtidsorienteret understøttelse af IPv6 og DNSSEC.

- IP Address Management muliggør intelligent automatisering og mulighed for et enkelt og overskueligt interface i cloud netværk og virtuelle miljøer, siger Paul Couturier, VP for salg, Europa, BlueCat Networks, og fortsætter:

- Vores strategiske samarbejde med SEC DataCom vil hjælpe os med at opfylde den stigende efterspørgsel efter IPAM løsninger – IPAM løsninger der hjælper organisationer med at forenkle netværksstyring og reducere itomkostningerne. Som 100 % kanalfokuseret virksomhed, er vi afhængige af viden og ekspertise fra førende distributører som SEC DataCom, der kan sælge, supportere og servicere vores unikke løsninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157