23948sdkhjf

Efter ansættelser: Satellit-leverandør går i flytteplaner

Techvirksomheden GateHouse, der udvikler software til blandt andet satellitter, barsler med flytteplaner inden for nærmeste fremtid.

Læs også: Nye ansigter hos Gatehouse

Årsagen er, at en del nyansættelser på matriklen i Nørresundby.

Det fortæller Ulrik Rasmussen, der er Group CCO i GateHouse.

- Vi har ansat en del i den seneste tid, så vi har efterhånden nogle pladsudfordringer, fortæller han til Electronic Supply.

Bliver på matriklen

Han fortæller, at der endnu ikke er sat en konkret dato på selve flytningen til nye lokaler, men at flytningen sker i november. Virksomheden bliver også – bogstaveligt talt - i nærområdet, da der er tale om at flytte fra de nuværende faciliteter til en nyopført bygning på Strømmen i Nørresundby.

Læs også: Udviklingshus spalter forretningen i tre

- Der skal flyttes rundt internt i bygningen, og der bliver rejst nogle nye fløje til den bygning, vi allerede sidder i, fortæller Ulrik Rasmussen.

Dermed bliver GateHouse i Nørresundby, hvor virksomheden altid har været.

Nyt datterselskab

Aktuelt er det oprettelsen af den nye satsning GateHouse Igniter, der tiltrækker arbejdskraft på tværs af virksomhedens øvrige afdelinger og skaber et endnu større behov for mere plads.

- Vi bygger en organisation op omkring vores nye carve-out, Igniter, der støtter op om de iværksættere, der skal være med i programmet. Det betyder endnu flere ansatte, fortæller Ulrik Rasmussen, der i øvrigt er udnævnt som direktør for den nye Igniter-satsning.

GateHouse Igniter er oprettet som inkubationsselskab, der skal investere i og understøtte nye vækstvirksomheder indenfor B2B-satellitkommunikation og til den maritime industri, der er GateHouses kernemarkeder – og samtidig understøtter GateHouse Igniter også forretningsudvikling i de bestående forretningsområder; GateHouse SatCom og GateHouse Maritime.

Virksomheden har allerede foretaget de første nye ansættelser og pt leder efter flere ingeniører og IT-specialister.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094