23948sdkhjf

Nu har søstre sat sig på hele ejerskabet af Farum-virksomhed

Søstrene Ulla Holmen Mikkelsen og Anne Merete Levinsen ejer nu tilsammen 100 procent af Mikkelsen Electronics i Farum, der udvikler dashboards og kabler til forsvaret og den danske industri. Ejerskabet er lige delt med 50 procent til hver.

Læs også: Nyt ben tiltrækker: Farum-virksomhed har ansat 30 pct flere

Det oplyser Ulla Holmen Mikkelsen til Electronic Supply.

- Det er et glidende generationsskifte, der har stået på i godt 10 år nu. Men nu er det helt på plads, fortæller Ulla Holmen Mikkelsen.

Hendes og Anne Merete Levinsens far grundlagde virksomheden i 1971 og drev den frem til sin død i 2000. Herfra overgik ejerskabet til søstrenes mor, men nu har de to altså råderet over hele forretningen.

- Vi har ejet 40 procent hver ind til nu, så på den facon er der ikke tale om den helt store forskel. Men vi har absolut holdninger til og ambitioner om, at virksomheden skal drives til sit yderste, fortæller Ulla Holmen Mikkelsen.

Læs også: Strategien giver gevinst: Mikkelsen firedobler bundlinjen

Nyt segment

Senest har virksomheden oprettet et ny forretningssegment inden for forsvarsindustrien, der har skabt grobund for 29 flere ansatte fra regnskabsåret 2018 til 2019.

Det tal er vokset yderligere, hvor otte nye medarbejdere har fået job hos Mikkelsen Electronics i 2020, og at den samlede stab dermed tæller 135.

Og uden at afsløre for meget, spår den ene ejer, at det ikke er sidste gang, der kommer et nyt segment til Mikkelsens forretning.

- Vi har ambitioner i forhold til at brede os på flere markeder og selvfølgelig også andre specifikke segmenter, siger Ulla Holmen Mikkelsen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094