23948sdkhjf

Amerikansk ordre tikker ind: Nu opjusterer Aalborg-firma mod 100 pct

Den aalborg-baserede virksomhed Wirtek har fået en ordre i bogen fra en amerikanske kunde, der betyder, at virksomheden opjusterer forventningerne til regnskabsåret 2020.

Læs også: Wirtek slår hul på nyt segment med stor rammeaftale

Det oplyser administrerende direktør i Wirtek Micahel Aaen til Electronic Supply.

- Der er tale om en ordre fra eksisterende kunder. Og den kom på et godt tidspunkt, lyder det fra en tydelig glad direktør i Wirtek.

 Han fortsætter:

- Vi skal levere test og udvikling til nogle af deres produkter, fortæller direktøren, der af hensyn til kunden ikke kan være mere specifik omkring ordren. 

Læs også: Udsigt til stor ordre luner hos Wirtek

Vækst på over 100 pct.

Omsætningen forventes nu i omegnen 27-28 millioner kroner (før 26-28 millioner kroner). I 2019 kom virksomheden ud med en omsætning på 23,2 millioner, så holder 2020-prognosen stik, vil det svare til en vækst på mellem 16 og 21 procent.

Samtidig forventer virksomheden et resultat før skat i niveauet 2,4-2,7 millioner kroner (tidligere 1,9 til 2,2 millioner kroner). I 2019 kom virksomheden ud med et resultat på 1,3 millioner kroner efter skat.

De nye forventninger vil dermed svare til en vækst på mellem 85 og 101 procent.

Mere aktivitet i Q4

Den amerikanske ordre er også supplere af udsigt til højere aktivitet end ventet i fjerde kvartal, som går i gang om lidt, fortæller direktøren.

- Det er klart at ordren fra den amerikanske kunde hiver mere aktivitet ind i Q4. Samtidig oplevede vi, at et par af vores kunder reducerede deres aktivitet i foråret, og det gjorde, at jeg satte prognosen konservativt i budgettet. Vi er nu tilbage på sporet, siger Michael Aaen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11