23948sdkhjf

Amerikansk ordre tikker ind: Nu opjusterer Aalborg-firma mod 100 pct

Den aalborg-baserede virksomhed Wirtek har fået en ordre i bogen fra en amerikanske kunde, der betyder, at virksomheden opjusterer forventningerne til regnskabsåret 2020.

Det oplyser administrerende direktør i Wirtek Micahel Aaen til Electronic Supply.

- Der er tale om en ordre fra eksisterende kunder. Og den kom på et godt tidspunkt, lyder det fra en tydelig glad direktør i Wirtek.

 Han fortsætter:

- Vi skal levere test og udvikling til nogle af deres produkter, fortæller direktøren, der af hensyn til kunden ikke kan være mere specifik omkring ordren. 

Vækst på over 100 pct.

Omsætningen forventes nu i omegnen 27-28 millioner kroner (før 26-28 millioner kroner). I 2019 kom virksomheden ud med en omsætning på 23,2 millioner, så holder 2020-prognosen stik, vil det svare til en vækst på mellem 16 og 21 procent.

Samtidig forventer virksomheden et resultat før skat i niveauet 2,4-2,7 millioner kroner (tidligere 1,9 til 2,2 millioner kroner). I 2019 kom virksomheden ud med et resultat på 1,3 millioner kroner efter skat.

De nye forventninger vil dermed svare til en vækst på mellem 85 og 101 procent.

Mere aktivitet i Q4

Den amerikanske ordre er også supplere af udsigt til højere aktivitet end ventet i fjerde kvartal, som går i gang om lidt, fortæller direktøren.

- Det er klart at ordren fra den amerikanske kunde hiver mere aktivitet ind i Q4. Samtidig oplevede vi, at et par af vores kunder reducerede deres aktivitet i foråret, og det gjorde, at jeg satte prognosen konservativt i budgettet. Vi er nu tilbage på sporet, siger Michael Aaen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079