23948sdkhjf

Struer-hub bliver hovedsæde for Danmarks nye lydklynge

Lydklyngen Sound Hub Denmark i Struer skal nu være hovedsæde for en af de 14 nye erhvervsklynger, som Uddannelses- og Forskningsministeriet udpegede 1. oktober.

Sound Hub’en skal huse den klynge, der hedder Danish Sound Cluster, der samler virksomheder og aktører inden for lyd og audio i Danmark.

Det fremgår af materiale fra ministeriet.

I Sound Hub Denmark kalder man det ’en milepæl’ at få hovedsædet flettet ind i Sound Hubs Denmarks lokaler.

- Lydteknologi er officielt anerkendt som en af de største styrker i dansk erhvervsliv. Som resultat af denne anerkendelse bliver udviklingen af dansk lyd ny lagt i Struer med Sound Hub Denmark som hovedkvarter, hvilket er en milepæl for os, fremgår det af Sound Hub Denmarks profil på Linkedin.

Og formanden for den nye klynge er da også godt tilfreds med valget af Struer som hovedsædet for den nye lyd-klynge. Det fortæller han til Dagbladet Holstebro-Struer.

- Det er helt naturligt at placere sekretariatet for Danish Sound Cluster i Sound Hub Denmark som selvstændig enhed, siger Søren Bech, der udover klyngeformand også er director of Reserarch i B&O. 

Electronic Supply har talt med direktør i Sound Hub Denmark. Læs interviewet her

Det skriver Uddannelses- og Forskningsministeriet om Danish Sound Cluster.

Erhvervs- og teknologiområdet dækker lydteknologi. Klyngeindsatsen fokuserer på fire områder:

  • Healthcare & welfare
  • environmental sound solutions
  • creative sound solutions
  • future soundtech solutions.

Den primære målgruppe er innovationsmodne virksomheder, der anvender lyd i teknologiske produkter og services, eller hvor lyd udgør en markant differentiator, f.eks. lyd i sikkerhedssystemer, robotløsninger med mere

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188