23948sdkhjf

Demant justerer forventninger: - Vi er mere optimistiske

Høregiganten Demant har efter en positiv start på andet halvår valgt at justere forventningerne til året fra tidligere 5-15 pct. omsætningsvækst til 8-13 pct. Det oplyser Demant i en selskabsmeddelelse.

- Takket være den fortsat stærke bedring i vores høresundhedsforretning og fortsat medvind i vores headset-forretning EPOS er vi mere optimistiske end tidligere, når det gælder den positive udvikling i halvåret, siger adm. direktør Søren Nielsen i meddelelsen.

-Vi har indtil videre i andet halvår set en høj lønsomhed hjulpet af stram omkostningsstyring og ophobet efterspørgsel, og med øget visibilitet er vi nu i stand til at melde vores forventninger til driftsresultatet ud. Disse forventninger afspejler vores aktuelle stærke resultater og inkluderer mere permanente omkostningsbesparelser, hvilket betyder, at koncernen vil stå stærkt i fremtiden, fortsætter han.

Demant kom ud af første halvår med en omsætning på 6,1 mia. kr., hvilket var 17 pct. lavere end året før. Samtidig faldt overskuddet til 121 mio. kr. i en periode, der var hårdt ramt af coronanedlukninger. Hele 84 pct. lavere var overskuddet i årets første seks måneder.

- Det glæder mig, at det er lykkedes os at styre godt gennem krisen, og vores medarbejdere har gjort en kæmpeindsats for denne innovative koncern af selskaber inden for høresundhed og lyd og sat os i stand til at servicere vores værdsatte kunder og brugere, siger koncernchef og administrerende direktør Søren Nielsen.

Opdateres...

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093