23948sdkhjf

Ny produktionslinje: Vores største investering til dato

Hos EMS-virksomheden KE Supply har man i de seneste måneder brugt tid på at få installeret en spritny fuld produktionslinje, samt et automatisk SMD lagersystem.

- Det er vores største investering til dato, fortæller Ib Rosenfeld om den nye SMT produktionslinje; screen printeren Yamaha YCP10, Pick & Place maskinen Yamaha YSM20r og BTU reflow ovenen Pyramax 75a er alle leveret, monteret og serviceret af maskinleverandøren Core-emt.

Klar til fremtiden
Den nye produktionslinje hæver KE Supplys teoretiske produktionskapacitet fra 15.000 komponenter til nu 45.000 komponenter pr time. Og med en væsentlig lavere omstilingstid mener Ib Rosenfeld og KE Supply sig sikrede til fremtidens udfordringer og vækstmuligheder.

- Jeg har i mine 38 år i elektronikbranchen set, hvor hurtigt udviklingen går. Blandt andet ved, at komponenterne er blevet mindre og mindre over tid. Netop derfor har vi valgt en fleksibel produktionslinje. Jeg kan give et eksempel; vi valgt Pick & Place maskinen, YAMAHA YSM20r, fordi den har en meget lav omstillingstid, og fordi den kan montere mindre komponenter end de SMD 0402 metrik (01005 imperial) som er de mindste komponenter vi monterer i dag, forklarer Ib Rosenfeld.

KE supply’s nye fulde linjeløsning samt opbevaringssystem inkluderer:
Screen Printer | YAMAHA YCP10
Pick & Place | YAMAHA YSM20r
Reflow oven | BTU PYRAMAX 75a
Storage tower | Storage Solution ISM1800
Storage cabinet | Storage Solution ISM500

Positiv sideeffekt
Sammen med de nye produktionsmaskiner har KE Supply også valgt at investere i et nyt automatisk SMD lagersystem. En beslutning, der skulle vise sig god på flere måder.

Det pladsbesparende opbevaringssystem og den nye produktionslinje betød nemlig, at KE Supply ikke var nødsaget til at opføre en tilbygning, hvilket ellers lå lige for.

- Det var ikke kun den positive sideeffekt, at tilbygningen ikke var en nødvendighed, vi valgte ud fra. Nej, det udslagsgivende var en kombination af flere parametre, vi vægtede, fortæller Ib Rosenfeld og fortsætter;

- Vi så meget på produktionsmaskinernes præcision og fart, at Pick & Place maskinen kan montere flest komponenter på mindst gulvplads, samt at både leverandørtekniker og -support er at finde fysisk tæt på, hvor vi bor. Derfor valgte vi at købe denne totalløsning hos CORE-emt, forklarer Ib Rosenfeld. 

KE Supply har hjemme i Korsør og beskæftiger i alt 22 medarbejdere.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078