23948sdkhjf

Danotek fejrer rekordomsætning med nye lokaler

Randers-virksomheden har vendt de seneste to års underskud til et plus, mens foråret skal bruges på at flytte i større lokaler.
Danotek kan atter notere sig et plus på bundlinjen, når regnskabet for 2011 skal gøres op.

Så meget tør direktør Ole Stabell godt love, selv om årsrapporten efter planen først offentliggøres i februar med det fulde overblik til følge.

- Vi kommer ud med et overskud, der er større end de sidste to års underskud til sammen. Det betyder også, at vi kommer ud af 2011 med en rekordhøj omsætning, konstaterer en tilfreds direktør over for Electronic Supply med henvisning til de røde tal i 2009 (144.000 kr.) og 2010 (65.000 kr.).

Større lokaler længere nede ad vejen
At 2011 blev et vendepunkt for den østjyske producent af elektroniske styringer er ingen tilfældighed. Siden 2010 har firmaet investeret målrettet i forbedringer, og det er blandt andet derfor, Danotek længe har ønsket sig nye og større lokaler.

- Vi har lige investeret i en ny SMD-linje, og den fylder jo helt vildt. Men nu flytter vi også meget snart til nye lokaler, som giver os 850 kvadratmeter. Muligheden opstod for en tre-fire dage siden, og da det kun drejer sig om at flytte 400 meter ned ad gaden, håber vi, at vi kan tage de nye lokaler i brug allerede omkring marts, fastslår Ole Stabell, som dermed fortsat kommer til at have domicil på Messingvej i det sydlige Randers.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079