23948sdkhjf

EET Group introducerer EET Academy

Et omfattende salgstrainee-program skal sikre, at kommende ansatte opfylder de rette betingelser for ansættelse i koncernen.
EET Group lancerer nu det såkaldte EET Academy, der er et omfattende salgstrainee-program.

Uddannelsesprogrammet strækker sig over 1 år og finder sted på EET Groups hovedkontor og logistikcenter i Danmark. I udvælgelsen af de unge salgstrainees er der lagt vægt på, at de er ambitiøse, dedikerede, engagerede, videbegærlige, med et godt helbred.

- Med vores kraftige ekspansionsplaner i Europa og strategien for markedet, er det vigtigt når vi styrker vores organisation med nye medarbejdere, at vi sikre os at de kender vores værdier og bliver bærer af virksomhedskulturen. Med introduktionen af EET Academy har vi en platform til at holde medarbejderne informeret om vores organisation, vision og strategi og tilbyde branche- og jobspecifikke kurser på tværs af hele organisationen, udtaler koncerndirektør John Thomas.

Testes på mountainbike
De 14 rekrutterede deltagere undervises af såvel interne EET medarbejdere og eksterne konsulenter i virksomhedens vision, strategi og organisation. I uddannelsesprogrammet er også indlagt deltaljeret undervisning i IT systemer, produkttræning, logistiske forhold, kalkulationer, afdækning af kundens behov og optimering af service, kundeanalyser og kundetilfredshed, indvendingsbehandling, salgsværktøjer og meget mere.

Deltagerne mødes flere gange i samlet 4 uger og uddannelsen færdiggøres med en afsluttende eksamen. I den teoretiske uddannelsesdel er også indlagt fysiske udfoldelser med løb og styrketræning og deltagerne får lejlighed til at teste deres færdigheder på mountainbike.

Fortsætter udvikling og opkøb
- Det ligger os på sinde at medarbejderne har de rette kompetencer til at yde en professionel og kompetent rådgivning overfor vores 37.000 kunder. Vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads som tiltrækker og fastholder de dygtige og talentfulde medarbejdere, som bidrager til at skabe en god og bæredygtig virksomhedskultur”, udtaler koncerndirektør John Thomas.

EET Group er i rivende udvikling og virksomheden fortsætter med at opkøbe virksomheder i branchen, udvide produktporteføljen og øge medarbejderstaben.

EET Group tæller i dag kontorer i 16 europæiske lande, med mere end 270 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125