23948sdkhjf

RTX starter året med fremgang

Regnskabsårets første kvartal byder på vækst i omsætningen og plus på bundlinjen.
Det går godt – og dermed efter planen – for RTX Telecom, der netop har fremlagt koncernens delårsrapport for 1. kvartal af regnskabsåret 2011/12.

Nettoomsætningen for RTX koncernen udgør 44,3 mio. kr. mod 39,3 mio. kr. i samme periode sidste år, hvilket svarer til en omsætningsfremgang på 12,6 procent.

Også på bundlinjen er der fremgang: Resultatet af primær drift (EBIT) udgør 1,5 mio. kr. mod -1,1 mio. kr. i samme periode sidste år.

Især inden for RTX Technology er der tale om en betydelig omsætningsfremgang i 1. kvartal på 4,7 mio. kr. svarende til en vækst på 29 procent sammenlignet med det forgangne år.

Det sker som følge af øget aktivitet inden for kundefinansierede udviklingsprojekter ligesom fremgangen inden for ODM forretningen fortsætter, oplyser RTX.

- Der er fortsat fokus på egne udviklingsprojekter, og det er ledelsens forventning, at investeringerne samt den løbende færdiggørelse af flere af udviklingsprojekterne i 2011/12 vil være medvirkende til, at koncernen når de omsætnings- og resultatmæssige mål for regnskabsåret, konstaterer RTX-ledelsen.
Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078