23948sdkhjf

ProShop leverer Europas største fodboldbander

MCH Arena danner som det første fodboldstadion i Europa rammen om LED-bander med en højde på 130 centimeter.
ProShop Europe fra Aarhus kan nu bryste sig af en ny rekord.

Når forårssæsonen i Superligaen den 4. marts sparkes i gang på MCH Arena i Herning med hjemmeholdet FC Midtjyllands kamp mod Lyngby, vil en helt ny LED-bande følge banen hele vejen rundt.

Med sin højde på 130 cm. bliver banden den højeste af sin slags i Europa og op mod 50 procent større end normalen i Europa, som er på 80-90 cm.

Den nye LED-bande monteres, hvor der før var faste skilte på stadion. Den starter bag målene og er samlet i hjørnerne, hvorved den når en samlet længde på 200 m. svarende til i alt 260 m2 eksponering.

- Eksponeringen forstyrres ikke af andre skilte, og højden giver eksponeringen en hidtil uset dominans i Tv-billedet, lyder det fra FC Midtjylland.

Verdens største skærm til Formel 1
LED-banden, som ProShop Europe har leveret i samarbejde med datterselskabet Expromo Europe, er dog langt fra den første bemærkelsesværdige leverance fra Aarhus-virksomheden.

Det er således også ProShop Europe, der står bag storskærmen kendt fra TV-Avisen på DR, og så kan firmaet i øvrigt også prale af at have leveret verdens største indendørsskærm til den legendariske tyske Formel 1 bane Nürburgring.

Det sportslige link i virksomheden blev i øvrigt styrket fra januar 2011, da ProShop Europe indlemmede Jørgen Noes som en del af virksomhedens ledelse. Før ansættelsen i ProShop Europe var Noes således kommerciel direktør i Aarhus Elite, der er firmaet bag Superliga-klubben AGF.

Se en præsentationsvideo af bandekonceptet her:

[flash][width]500[/width][height]390[/height][address]http://www.youtube.com/v/Jrv4zmdgv4M[/address][/flash]
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173