23948sdkhjf

GN Audio lurer på opkøb for adgang til nye segmenter

GN Audio har fortsat store vækstambitioner, og væksten kan sikres via opkøb. Det fortæller CEO René Svendsen-Tune til Børsen.

Hos danske GN Audio, der er en del af GN Store Nord, holder man skarpt øje med virksomheder, der kan være med til at løfte forretningen for producenten af Jabra-hovedtelefoner, trådløse ørepropper og andet professionelt audio-udstyr.

Men det bliver ikke opkøb blot for at sikre volumen.

- Det skal være teknologi, som bringer os frem konkurrencemæssigt og måske giver os adgang til nye segmenter, eller også skal det give os adgang til et nyt marked. Det må ikke udvande væksten eller rentabiliteten. Så vi er ret præcise med, hvad vi går efter, siger René Svendsen-Tune, CEO for GN Audio til Børsen.

Ballerup-virksomheden har haft markant tilgang på medarbejdersiden. I løbet af sidste år tog man imod 120 nye medarbejdere. 

GN Audio beskæftiger omkring 1.700 medarbejdere. Udviklingsafdelingen har i 2020 budt velkommen til 100 nye medarbejdere, hvor 70 har fået arbejdsplads i Danmark. Resten blev ansat på kontorerne i Kina og i USA.

GN Audio er en del af GN-koncernen, som også omfatter høreapparatproducenten GN Hearing.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.047