23948sdkhjf

Weibel Scientific vært for B2B-træf

Et succesfuldt møde mellem repræsentanter for både det danske og tyske forsvar samt underleverandører til industrien skabte grobund for fremtidigt samarbejde.
Weibel Scientific lagde hus og rollen som medvært til, da adskillige af branchens vigtigste aktører midt i sidste måned mødtes til en to dage langt arrangement hos radarvirksomheden i Allerød.

Den anden medvært for arrangementet var Rheinmetall Defense, som Weibel Scientific igennem mange år har arbejdet tæt sammen med.

- Arrangementet var en stor succes, og jeg er meget imponeret over Weibel Scientifics gæstfrihed og professionelle tilgang til det hele samt Rheinmetall Defenses dedikation over for de danske underleverandører, siger Frank Bill, direktør i Forsvars- & Aerospaceindustrien i Danmark, FAD, som naturligvis også var repræsenteret.

En stor succes
Det samme var både det danske og det tyske forsvar, ligesom en hel række af underleverandører var til stede.

De havde på andendagen mulighed for at se hinanden an på de 50 B2B-møder, som arrangementet også dannede ramme om. Her blev der både dannet nye og vigtige kontakter samt indgået deciderede aftaler mellem flere parter.

- Det var med stor fornøjelse, at jeg overværede den dedikation og gensidige interesse mellem Rheinmetall og de danske underleverandører. Alt i alt var det en stor succes, konstaterer en tilfreds Peder R. Pedersen, adm. direktør i Weibel Scientific.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078