23948sdkhjf

Elektronik-virksomhed ville leje kontor: Kom til at købe et stort domicil

Egentlig var Daugaard Elektronik bare i markedet for at leje 4-500 kvadratmeter til salgs- og udviklingsafdelingen. Men da muligheden bød sig, og ejendommens ejer kom med et godt tilbud, så krævede det kort betænkningstid.

Drews Holding, der er medejer af Daugaard Elektronik, slog til og købte et virksomhedsdomicil på 3200 kvadratmeter i Hørning.

- Så nu flytter vi fra Skanderborg til Hørning, og jeg er i fuld gang med at finde frem til flere virksomheder, som kan flytte ind. Der er jo alt for meget plads til bare os, fortæller Bjarne Drews, medejer af Daugaard Elektronik.

Ejendommen er udstyret med to dejlige kantiner i stueplan - den ene med industrikøkken og med udgang til terrasse, kan man læse i opstillingen fra Colliers i Aarhus, der var mægler på handlen.

Og at dømme efter efterspørgslen, så er det ikke umuligt at få udlejet de overskydende kvadratmeter i Hørning.

- Indtil videre er kommet Personalekontoret, Daugaard Elektronik og WildDetect, Laser & Beauty, Luxury Beauty Supply. Og 1. marts flytter Kaene Services også ind, fortæller Bjarne Drews.

Domicilet blev i sin tid bygget til Olivetti i 1989. Bygningen har facade mod Aarhusvej, så fremover får Daugaard Elektronik lidt af et ansigt udadtil.

Med købet har man også besluttet at flytte den mekaniske produktion fra Ringe på Fyn, hvor Jørgen Daugaard fortsat vil drive selve printproduktionen fra.

- Her i Hørning får vi nok brug for 2-3 medarbejdere mere til den mekaniske produktion og pakning, fortæller Bjarne Drews.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.083