23948sdkhjf

Direktør bliver nu ejer af grøn produktionsvirksomhed

Direktøren for den danske grønne produktionsvirksomhed Orbital, Niels H. Jakobsen, har nu selv opkøbt firmaet, og derfor er han nu både ejer og direktør.

Skjern-virksomheden, der blandt andet producerer styresystemer og andre komponenter til vindmøller, har siden 1997 været på tyske hænder, men nu er den altså blevet lokal igen.

Niels H. Jakobsen har nemlig været hos Orbital, siden han i 2008 i forbindelse med sit elektroingeniør-studie første gang var hos Orbital. Sidenhen arbejdede han i udviklingsafdelingen, hvorefter han i 2013 satte sig i direktørstolen.

Produktion holdes i Danmark

Hos Orbital har det været vigtigt at bibeholde den lokale og nationale tilknytning, og derfor har man ikke udflyttet produktionsarbejdspladser til adresser med billigere arbejdskraft.

Og sådan vil det forblive med Niels H. Jakobsen ved roret.

- Jeg kommer ikke lige ind fra højre og laver en masse om. Jeg kender virksomheden fra bunden og kan fortsætte stabiliteten og den langsigtede vision for Orbital. Jeg vil f.eks. fortsat udvide vores arbejde med at skabe energivenlige, innovative automationsløsninger til maskinbyggere, siger Niels H. Jakobsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078