23948sdkhjf

Sønderjyske specialister overtager samarbejdspartnerens specialister

Hamag fra Rødekro overtager Eegholms software- og elektronikafdeling i Sønderborg.

Dermed styrker Hamag forretningen med unikke kompetencer rettet mod software, hvilket udvider platformen der i forvejen dækker egen hardware- og elektronikafdeling.

Hamag er den førende specialist inden for udvikling, produktion og service af intelligent pumpe- og standerteknologi til den danske olie- og transportbranche.

I årtier har Hamag i samarbejde med Eegholm udviklet de nyeste software- og elektronikteknologier inden for olie- og transportbranchen. Det var derfor helt naturligt, at Hamag havde interesse i at overtage Software & Electronics-afdelingen.

- Overtagelsen af Eegholm Software & Electronics er et naturligt og vigtigt skridt i at styrke vores position som Danmarks førende specialist inden for udvikling af software samt elektronik til styrings- og betalingsløsninger, siger Søren Lynge Nielsen, administrerende direktør for Hamag A/S, i en pressemeddelelse.

Mere end bare pumper og standere

Med de nye kompetencer positioneres Hamag til at kunne imødekomme fremtidens vækstmuligheder. Med øget fokus på software og IT er det nødvendigt med dygtige medarbejdere, der er specialister inden for deres felt.

- I Hamag har vi store planer for fremtiden. I dag er pumper og standere fyldt med elektronik, og avanceret software styrer det hele. Med overtagelsen af Eegholm Software & Electronics, tager vi det næste store skridt på den rejse, siger Søren Lynge Nielsen.

Betalingsteknologi er et stort udviklingsområde for Hamag, fordi kunder konstant ønsker at betale på nye og smarte måder, når de tanker. Hamag møder udfordringerne, og gør nye betalingsmåder til en integreret del af løsningen.

- Vi udviklede og opstillede den første automat med dankortbetaling til servicestationer i Danmark i 1989. I dag er vores fokus på kontaktløs betaling og udvidede tjenester via apps, fortæller Søren Lynge Nielsen. 

Overtagelsen betyder, at fem specialiserede medarbejdere flytter til Hamag, der dermed styrker sin egen udviklingsafdeling, der kan klare det hele fra udvikling over prototype til produktion og support.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094