23948sdkhjf

Sjællandsk producent går markant frem: Vi omsætter for 100 millioner i 2025

Den danske terassevarmer-producent Solamagic Scandinavia vækstede med 50 procent på toplinjen i 2020. Og Hørsholm-virksomheden spår yderligere fremgang i de kommende år. Det skriver Sjællandske Medier.

Den mest markante årsag til fremgangen for Solamagic Scandinavia skal findes i Corona-pandemien, lyder det fra virksomheden selv. Det har særligt været det danske marked, der har trukket fremgangen i et år, hvor mange mennesker har været hjemme og i lange perioder skulle møde hinanden udendørs.

Her har terassevarmere været i høj kurs.

- Udfordringen gennem det sidste år har været at skabe en stabil forsyningslinje. Hvor vi tidligere havde to lokationer til produktion i Tyskland, har vi nu fire, siger administrerende direktør Peter van A. Bjerke til avisen.

Solamagic Scandinavia kom ud af 2020 med en bruttofortjeneste på 4,2 millioner kroner mod halvanden million forrige år. 

Virksomheden er en del af den tyske Solamagic-gruppe og satser på den infrarøde varmeteknologi. For nylig har man etableret sig på det svenske marked og senere i år peger pilen på Norge, Finland og Island.

Målsætningen for Solamagic Scandinavia er ifølge Peter van A. Bjerke at opnå en omsætning på 100 millioner kroner i 2025.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125