23948sdkhjf

Målerproducent henter ny direktør i egne rækker

Efter fem år i spidsen har Sten Dyrmose valgt at forlade sin stilling som CEO for gasmålerproducenten Flonidan i Horsens. 

Karsten Omann overtager stillingen efter Sten Dyrmose. Han er hentet internt i organisationen, hvor han har arbejdet som COO og som medlem af topledelsen siden 2019.

- Bestyrelsen og AVK ( Flonidans ejer, red.) har haft et fremragende samarbejde med Sten Dyrmose, og vi er stolte over de resultater, der er opnået i de fem år. Vi respekterer Stens ønske om nye udfordringer og ønsker ham succes i sit nye virke. Karsten Omann har været et naturligt valg til topposten i Flonidan. Han har stor indsigt i branchen, og sammen med ledergruppen og virksomhedens medarbejdere vil han kunne fastholde fokus og tage os videre til det næste trin på vores strategiske rejse. Vi ser frem til at udvide vores internationale forretning yderligere, siger bestyrelsesformand Hans Ottosen i en pressemeddelelse. 

Fokus på både Europa og Asien 

Karsen Omann glæder sig til sin nye rolle og ser et stort potentiale for fortsat udvikling af firmaet.

- Vores vigtigste opgave nu er at fastholde et skarpt fokus på de europæiske markeder samtidig med, at vi udvider og accelererer vores forretning i Asien, siger Karsten Omann.

Karsten Omann tiltrådte stillingenn 1. april 2021.

Nye udfordringer i vente

Efter fem år som administrerende direktør for Flonidan er det altså blevet tid for Sten Dyrmose at rykke videre.

- Det har været en vanvittig spændende opgave at lede Flonidan - med masser af forandringer og nye tiltag. Jeg er overbevist om, at Flonidan er i de bedste hænder med Karsten ved roret, og jeg ser frem til at følge selskabets videre vækst og fremgang fra sidelinjen, siger Sten Dyrmose, der endnu ikke har løftet sløret hvor hans karriere-rejse nu fører ham hen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078