23948sdkhjf

EET Group bliver Milestone-distributør

EET Group offentliggør en aftale med Milestone Systems, der leverer en åben video management software (VMS) platform, om at sælge Milestones produkter i 16 europæiske lande.
EET Group er allerede en veletableret distributør af Milestone IP video overvågningssoftware i norden, og med den nye aftale udvider begge virksomheder partnerskabet til, at kunne dække mange flere lande i Europa.

- Vi har ambitioner om, at blive den største distributør af IP video overvågning i Europa, så jeg er yderst tilfreds med, at vi nu kan supporterer vores forhandlere både i og udenfor norden, med Milestones markeds ledende software, udtaler Michael Kragh, Director of Security and Video Surveillance hos EET Group.

- Milestone er en af de mest velrenommerede virksomheder i branchen, og vores forhandlere har direkte anmodet om, at vi begynder at sælge Milestones software i hele Europa. Vi ønsker at arbejde med branchens bedste producenter. Milestone løsninger spænder over hele spektret af behov, og vi ser et stort marked for yderligere produkter, såsom nummerplade anerkendelse og Point-of-Sale integration, for at undgå tab i detail virksomheder.

Forventer vækst i Storbritannien, Tyskland og Schweiz
Aftalen sikrer, at EET Groups forhandlere i hele Europa kan tilbyde markedets ledende IP-videoovervågning software til at understøtte de stærke, high-end kamera mærker som EET Group distribuerer, såsom Axis, IQinVision, Sony, Pelco, Mobotix og Ernitec. Distributionsaftalen omfatter følgende markeder: Danmark, Norge, Sverige, Finland, Holland, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Portugal, Polen, Schweiz, Storbritannien, Belgien, Østrig og Tjekkiet.

- Baseret på vores mange års succesfyldte samarbejde med EET Group på det nordiske marked, var det et naturligt skridt videre for EET Group og Milestone til at tage det til de andre europæiske markeder. EET Groups ekspertise inden for IP-videoovervågningsområdet og udnyttelse af de mange fordele ved Milestones åbne platform vil hjælpe den hurtige vækst i overgangen fra analog til IP-baserede løsninger i disse regioner, siger Lawrence de Guzman, Director of Sales Operations hos Milestone Systems.

Videoovervågning tegner sig for 24 millioner Euro i EET Groups årlige omsætning. Inden for de næste tre år ligger forventningerne hos EET Group, at dette tal øges til €53 mio., med særligt høje forventninger til stærk vækst i Storbritannien, Tyskland og Schweiz.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142