23948sdkhjf

DPA Microphones investerer massivt trods corona-nedtur

Den markante nedgang i omsætning, og det generelt udfordrende marked gav anledning til en væsentlig strategisk beslutning hos DPA Microphones. Man investerede massivt i produktudvikling.

Udviklingen i de foregående 4-5 år har for DPA Microphones været rigtig positiv. Man har skabt vækst og stærke resultater. Og det kommer til gode, når man rammer ind i et rædselsår, som 2020 blev.

- Vi har haft held i det i de senere år og har opbygget en, synes vi selv, rigtig god forretning. Og det betyder også, at vi har stor tillid til, at kunderne og omsætningen vender tilbage igen, siger Kalle Hvidt Nielsen, der er CEO for DPA Microphones.

Suverænt det største udviklingsprojekt

Hos virksomhedens italienske ejere var man også hurtige til at stille med opbakning i form af et øget kapitalberedskab. DPA Microphones fik en "helligdag" i 2020 og skulle således ikke sende penge mod støvlelandet.

- Vi har investeret massivt i udvikling sidste år. Det har været ud fra den betragtning, at når nu markedet vender tilbage, så vil der nok være lidt oprørte vande, og der vil det være godt, at vi står med den bedste produktportefølje på markedet. Det har været en klar ambition, siger Kalle Hvidt Nielsen.

- Samlet set står vi faktisk stærkere nu end nogensinde, siger Kalle Hvidt Nielsen, og fortæller i øvrigt, at virksomheden ved indgangen til 2022 kan løfte sløret for DPA Microphones største produktlancering nogensinde.

- Det er suverænt det største udviklingsprojekt, vi nogensinde har lavet. Det bliver en stor styrke for os, siger Kalle Hvidt Nielsen.

Inden da vil der også komme en række nye produkter til markedet, der flere steder i verden er ved at tø op.

- Vi kan se, at især USA begynder at vejre morgenluft. England er på vej også. Markedet er stadig langt nede. Jeg forgøgler ikke, at situationen er god lige nu, men det er nok til, at vi kan tjene penge og dermed sikre, at vi kan udvikle forretningen yderligere, siger Kalle Hvidt Nielsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078